fbpx

Πολιτική Απορρήτου

Πολιτική Απορρήτου 2019-02-22T09:43:11+00:00

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ

ΤΜΗΜΑ 1 – ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΑΣ

Το Alios Tours σέβεται τα προσωπικά δεδομένα κάθε επισκέπτη της ιστοσελίδας www.aliostours.com και προμηθεύεται για ασφαλή και συμμορφούμενη με όλους τους ισχύοντες νόμους περί προστασίας δεδομένων.

Η παρούσα δήλωση (που αναφέρεται ως Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και Προστασία Προσωπικών Δεδομένων εφεξής «Δήλωση») εξηγεί με σαφήνεια πώς επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγουμε από εσάς ή / και μας παρέχετε.

Ανατρέξτε στη Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων («Δήλωση») για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις πληροφορίες που συλλέγουμε σχετικά με εσάς μέσω αυτού του ιστότοπου και για το πώς συλλέγουμε, αποθηκεύουμε, χρησιμοποιούμε, μοιραζόμαστε και προστατεύουμε τις πληροφορίες / προσωπικά δεδομένα που λαμβάνουμε .

Όταν στέλνετε μια ερώτηση για να κλείσετε ένα μέρος σε μία από τις εκδρομές μας, συλλέγουμε τις προσωπικές πληροφορίες που μας δίνετε, όπως το όνομα και η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας. Αφού ελέγξετε τη διαθεσιμότητα της περιοδείας, θα απαντήσουμε στέλνοντάς μας ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση που έχετε εισάγει στη φόρμα. Εάν έχετε συμπεριλάβει τον αριθμό τηλεφώνου σας στη φόρμα (προαιρετικά), ο αριθμός μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο για να σας ενημερώσει για μια αλλαγή στην κράτησή σας πριν από την πραγματοποίηση της δραστηριότητας.

Όταν περιηγείστε στον ιστότοπό μας, λαμβάνουμε επίσης αυτόματα τη διεύθυνση IP του υπολογιστή σας, προκειμένου να μας παράσχετε πληροφορίες που μας βοηθούν να μάθουμε για το πρόγραμμα περιήγησης και το λειτουργικό σας σύστημα.

Μάρκετινγκ μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: Εάν εγγραφείτε στη λίστα αλληλογραφίας μας, ενδέχεται να σας στείλουμε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σχετικά με το ιστολόγιό μας, νέα προϊόντα και άλλες ενημερώσεις. Μπορείτε πάντα να καταργήσετε την εγγραφή σας από τη λίστα μας κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο Διαγραφή που υπάρχει στην τελευταία επικοινωνία μας.

ΤΜΗΜΑ 2 – Δήλωση για την προστασία της ιδιωτικής ζωής και την προστασία των προσωπικών δεδομένων

Το Alios Tours διατηρεί τα προσωπικά δεδομένα που έχετε παράσχει, συμπληρώνοντας τα αντίστοιχα πεδία στο ηλεκτρονικό έντυπο κράτησης που θα χρησιμοποιηθούν στο πλαίσιο διαφόρων εκστρατειών προώθησης, προσφορών, νέων περιηγήσεων και δραστηριοτήτων και / ή ενημερωτικών δελτίων που ενδέχεται να κυκλοφορούν κατά καιρούς .

Σύμφωνα με την υποχρέωση προστασίας της εμπιστευτικότητας και της ιδιωτικότητας των πληροφοριών που μας έχουν αναθέσει οι επισκέπτες μας, δεσμευόμαστε να προστατεύσουμε και να χρησιμοποιήσουμε τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγονται είτε ηλεκτρονικά μέσω του παρόντος ιστότοπου είτε μετά από επικοινωνία / συνεργασία με τρίτους.

Μετά την εγγραφή, τηρούμε τα αρχεία μας και επεξεργαζόμαστε τα ακόλουθα δεδομένα:

Όνομα, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ηλικία, φύλο, εθνικότητα, αριθμός κινητού τηλεφώνου

Το Alios Tours αποκτά μόνο προσωπικά δεδομένα που παρέχονται οικειοθελώς από εσάς για να ικανοποιήσετε τα αιτήματά σας και τα ταξιδιωτικά σας σχέδια, να παρέχετε πληροφορίες για προϊόντα και υπηρεσίες και να σας εξυπηρετούμε με τον καλύτερο τρόπο. Κάθε φορά που ζητούνται πρόσθετες πληροφορίες, θα ενημερωθείτε σχετικά.

Συλλογή και σκοπός χρήσης προσωπικών δεδομένων

Η συλλογή προσωπικών δεδομένων πραγματοποιείται μόνο εάν επιλέξετε οικειοθελώς να τα δώσετε – για παράδειγμα, εάν επικοινωνείτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή αν κάνετε κράτηση μιας από τις υπηρεσίες του Alios Tours.

Η χρήση των υπηρεσιών που παρέχονται από το www.aliostours.com, συμπεριλαμβανομένης της παροχής περιηγήσεων, δραστηριοτήτων, ταξιδιωτικών διευκολύνσεων, προσφορών και σχετικών κρατήσεων, απαιτεί τη διασφάλιση της δυνατότητας επικοινωνίας μαζί σας. Ως εκ τούτου, κατά την εγγραφή σας στον ιστότοπο www.aliostours.com, είναι απαραίτητο να δηλώσετε τα πραγματικά προσωπικά δεδομένα που θα σας ζητηθούν, όπως αυτά καθορίζονται παραπάνω.

Συλλογή προσωπικών πληροφοριών

Όπου είναι εφικτό, θα συλλέξουμε προσωπικές πληροφορίες απευθείας από εσάς. Γενικά, αυτή η συλλογή θα συμβεί όταν ασχολείστε με εμάς είτε τηλεφωνικώς, είτε με επιστολή, με τηλεομοιοτυπία, με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο είτε με την επίσκεψη στην ιστοσελίδα μας. Μπορούμε να συλλέξουμε προσωπικές πληροφορίες σχετικά με εσάς όταν αγοράζετε ή κάνετε ερωτήσεις σχετικά με τις ταξιδιωτικές ρυθμίσεις ή άλλα προϊόντα και υπηρεσίες, όταν εισάγετε διαγωνισμούς, όταν εγγραφείτε για προωθητικές ενέργειες, όταν εγγραφείτε για να λάβετε μάρκετινγκ από εμάς (π.χ. ζητήστε φυλλάδια ή άλλες πληροφορίες από εμάς. Μπορούμε επίσης να συλλέξουμε τα προσωπικά σας στοιχεία όταν ολοκληρώνετε έρευνες ή μας παρέχετε σχόλια.

Με την εγγραφή σας στις υπηρεσίες μας, συναινείτε επίσης στην αποθήκευση και χρήση των προσωπικών σας δεδομένων, σύμφωνα με αυτή τη Δήλωση. Έχουμε τη δυνατότητα να επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα, προκειμένου να παρέχουμε εξατομικευμένες υπηρεσίες, σύμφωνα με το νόμο (άρθρο 6 (1β) του Κανονισμού (ΕΕ) 2016/679). Τα προσωπικά σας δεδομένα δεν χρησιμοποιούνται για άλλους σκοπούς, εκτός από ό, τι περιγράφεται σε αυτήν τη Διακήρυξη, εκτός εάν λαμβάνουμε την προηγούμενη άδειά σας ή εκτός εάν κάτι τέτοιο απαιτείται ή επιτρέπεται από το νόμο.

Σκοπός της συλλογής, χρήσης και επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων είναι (α) η παροχή των υπηρεσιών που ζητάτε μέσω της ιστοσελίδας ή η άμεση επικοινωνία με το προσωπικό μας, για την παραλαβή των οποίων απαιτείται η χρήση ή / και η διαδικασία τους, π.χ. την ηλεκτρονική κράτηση περιηγήσεων και δραστηριοτήτων και την επακόλουθη εκτέλεση των συμβατικών υποχρεώσεων, προκειμένου να εκτελέσει, να παραδώσει και να τιμολογήσει τις παραγγελίες με τους καλύτερους όρους και με τον πλέον αποτελεσματικό τρόπο, β) την προώθηση των υπηρεσιών που παρέχονται από την Alios Tours και ιδιαίτερα μέσω της www.aliostours.com, γ) την παροχή εξατομικευμένων υπηρεσιών και τη διευκόλυνση της διαδικασίας εκτέλεσης των υπηρεσιών, με στόχο τη διευκόλυνση του επισκέπτη και / ή τη διασφάλιση ότι το περιεχόμενο ο ιστότοπος παρουσιάζεται με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο για εσάς και τις συσκευές σας.

Το Alios Tours συλλέγει «ευαίσθητα» προσωπικά δεδομένα μόνο όταν προσφέρετε οικειοθελώς αυτά τα δεδομένα ή όταν αυτά απαιτούνται ή η συλλογή τους επιτρέπεται από το νόμο. Σας συμβουλεύουμε να αποφύγετε την παροχή ευαίσθητων δεδομένων, εκτός εάν αυτό απαιτείται για την παροχή προσωπικών δεδομένων ή εάν συμφωνείτε με τη χρήση αυτών των δεδομένων από την Alios Tours για τους σκοπούς της.

Το Alios Tours μπορεί να σας ζητήσει να παράσχετε συγκεκριμένα προσωπικά δεδομένα για να σας στείλουμε ενημερωτικά μηνύματα σχετικά με υπηρεσίες ή / και συναφείς προσφορές και ανακοινώσεις. Το Alios Tours μπορεί επίσης να ζητήσει την άδειά σας για μια συγκεκριμένη χρήση των προσωπικών σας δεδομένων και μπορείτε είτε να συγκατατεθεί ή να αρνηθεί αυτές τις χρήσεις.

Πρόσβαση σε προσωπικά δεδομένα και δικαιώματα

Εάν το επιθυμείτε, μπορείτε να ζητήσετε ανά πάσα στιγμή να ενημερωθείτε για τα προσωπικά σας δεδομένα που διατηρούνται από την Alios Tours, τους παραλήπτες τους, τον σκοπό της συντήρησης και της επεξεργασίας τους, καθώς και την τροποποίηση, διόρθωση ή διαγραφή τους, στέλνοντας ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο τη διεύθυνση από τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που δηλώσατε, επισυνάπτοντας ένα αντίγραφο της ταυτότητάς σας. Έχετε επίσης το δικαίωμα να ελέγξετε τα προσωπικά σας δεδομένα που διατηρούμε και, γενικά, να ασκήσετε οποιοδήποτε δικαίωμα που προβλέπεται από το νόμο για την προστασία των προσωπικών δεδομένων.

Τα προσωπικά δεδομένα που αποκαλύπτετε στο Alios Tours μέσω του www.aliostours.com, είτε κατά την εγγραφή σας είτε σε μεταγενέστερο στάδιο, συλλέγονται, χρησιμοποιούνται και υποβάλλονται σε επεξεργασία σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις προστασίας προσωπικών δεδομένων. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 2472/1997 και του Ν. 3471/2006, όπως ισχύει, καθώς και του νέου Κανονισμού Ευρωπαϊκής Ρύθμισης Δεδομένων (ΕΕ), 2016/679 και της Οδηγίας 95/46 / σχετικά με την προστασία των προσωπικών δεδομένων.

Αναλυτικά, διατηρείτε τα ακόλουθα δικαιώματα:

Δικαίωμα να γνωρίζετε τα προσωπικά σας δεδομένα: κατόπιν αιτήματός σας, θα σας παρέχουμε πληροφορίες σχετικά με τα προσωπικά δεδομένα που διατηρούμε για εσάς.

Δικαίωμα να διορθώνετε και να συμπληρώνετε τα προσωπικά σας δεδομένα: Αν μας ειδοποιήσετε, θα διορθώσουμε τυχόν ανακριβή προσωπικά δεδομένα που σχετίζονται με εσάς. Εάν μας ειδοποιήσετε, θα συμπληρώσουμε ελλιπή στοιχεία, υπό την προϋπόθεση ότι τα δεδομένα αυτά είναι απαραίτητα για την επεξεργασία των δεδομένων σας.

Δικαίωμα διαγραφής των προσωπικών σας δεδομένων: κατόπιν αίτησής σας, θα διαγράψουμε τα προσωπικά δεδομένα που διατηρούμε για εσάς. Ωστόσο, ορισμένα συγκεκριμένα δεδομένα θα διαγραφούν μόνο μετά από μια καθορισμένη περίοδο κατοχής, για παράδειγμα, επειδή σε ορισμένες περιπτώσεις είμαστε υποχρεωμένοι νομικά να διατηρήσουμε τα δεδομένα σας ή επειδή αυτά τα δεδομένα απαιτούνται για την εκπλήρωση των συμβατικών υποχρεώσεων μας έναντι σας.

Δικαίωμα αποκλεισμού των προσωπικών σας δεδομένων: Σε ορισμένες περιπτώσεις που προβλέπονται από το νόμο, θα αποκλείσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα, αν το ζητήσετε. Περαιτέρω επεξεργασία αποκλεισμένων δεδομένων συμβαίνει μόνο σε πολύ περιορισμένο βαθμό.

Δικαίωμα απόσυρσης της συγκατάθεσής σας: οποιαδήποτε στιγμή στο μέλλον, μπορείτε να αποσύρετε τη συγκατάθεσή σας για την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων. Η νομιμότητα της επεξεργασίας των δεδομένων σας παραμένει ανεπηρέαστη από αυτήν την ενέργεια, μέχρι το σημείο που αποσύρεται η συγκατάθεσή σας.

Το δικαίωμά σας να αντιταχθείτε στην επεξεργασία των δεδομένων σας: οποιαδήποτε στιγμή στο μέλλον, μπορείτε να αντιταχθείτε στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων αν επεξεργαστούμε τα δεδομένα σας βάσει ενός από τους νομικούς λόγους που προβλέπονται στο άρθρο 6 (1ε ή 1στ) του κανονισμού (ΕΕ) 2016/679. Αν αντιτεθείτε, θα σταματήσουμε την επεξεργασία των δεδομένων σας, εφόσον δεν υπάρχουν βάσιμοι λόγοι για περαιτέρω επεξεργασία. Η διαδικασία των δεδομένων σας για διαφημιστικούς σκοπούς δεν αποτελεί νόμιμο λόγο.

Διαβίβαση προσωπικών δεδομένων

Το Alios Tours μπορεί να αποθηκεύσει τα προσωπικά σας δεδομένα σε σύννεφο. Αυτό σημαίνει ότι η διαδικασία των προσωπικών σας δεδομένων μπορεί να διεξαχθεί από έναν παροχέα υπηρεσιών cloud για λογαριασμό του Alios Tours και τα προσωπικά σας δεδομένα μπορούν να αποθηκευτούν σε διαφορετικές τοποθεσίες σε όλο τον κόσμο. Η Εταιρεία χρησιμοποιεί οργανωτικά και συμβατικά μέτρα για την προστασία των προσωπικών δεδομένων και επιβάλλει παρόμοιες, αλλά λιγότερο περιοριστικές, απαιτήσεις στους παροχείς υπηρεσιών cloud, συμπεριλαμβανομένων των απαιτήσεων που αφορούν την αποκλειστική επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων, για τους προαναφερόμενους σκοπούς που αναφέρονται στην παρούσα Δήλωση.

Εάν κάνετε μια περιοδεία μέσω της ιστοσελίδας μας, θα μεταφερθείτε στην εφαρμογή Tooristas, η οποία επεξεργάζεται όλες τις συναλλαγές μας. Τα ζητούμενα προσωπικά δεδομένα θα αποθηκευτούν στον πίνακα Tooristas σύμφωνα με τους Όρους Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνο για επικοινωνία σχετικά με την επιλεγμένη περιοδεία.

Εάν εγγραφείτε στην ιστοσελίδα μας, παρέχετε τη συγκατάθεσή σας για τη λήψη μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σχετικά με τις νέες υπηρεσίες, προσφορές, εκπτώσεις και αναρτήσεις ιστολογίου. Τα στοιχεία του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου και του συνδρομητή σας θα αποθηκευτούν στον συνεργάτη τρίτου μέρους μας, το MailChimp και θα μπορούν να διαγραφούν όποτε θέλετε. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ πατήστε εδώ.

Όταν εισέρχεστε στην ιστοσελίδα μας, ενημερώνεστε αμέσως για την πολιτική cookie. Χρησιμοποιούμε cookies για σκοπούς αναλύσεων και μάρκετινγκ (περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε παρακάτω).

Ασφάλεια των προσωπικών δεδομένων

Το Alios Tours εφαρμόζει συγκεκριμένες διαδικασίες για τεχνική και οργανωτική ασφάλεια, προκειμένου να προστατεύσει τα προσωπικά δεδομένα και τις πληροφορίες από απώλεια, κατάχρηση, αλλοίωση ή καταστροφή. Οι συνεργάτες μας που μας υποστηρίζουν στη λειτουργία αυτής της ιστοσελίδας συμμορφώνονται επίσης με αυτές τις διατάξεις.

Το Alios Tours καταβάλλει κάθε εύλογη προσπάθεια για να διατηρήσει τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγει μόνο για το χρονικό διάστημα που χρειάζεται αυτά τα δεδομένα για τον σκοπό που συλλέγονται ή μέχρι να ζητηθεί η απομάκρυνσή τους (αν αυτό συμβεί νωρίτερα), εκτός εάν τα διατηρεί σύμφωνα με τις διατάξεις της ισχύουσα νομοθεσία. Η αποθήκευση πληροφοριών βρίσκεται μέσα σε ασφαλείς φυσικές εγκαταστάσεις μας με διάφορους βαθμούς ελέγχου ασφαλείας για πρόσβαση σε αρχεία ηλεκτρονικών υπολογιστών.

Πώς και από πού παίρνετε τη συγκατάθεσή μου;

Όταν μας παρέχετε προσωπικά στοιχεία για να ολοκληρώσετε μια συναλλαγή, να επαληθεύσετε την πιστωτική σας κάρτα, να δώσετε μια παραγγελία ή να δείξετε ενδιαφέρον για μια δραστηριότητα, απαιτούμε τη συγκατάθεσή σας για τη συλλογή της και τη χρήση της μόνο για τον συγκεκριμένο λόγο. Για παράδειγμα, εάν συμπληρώσετε έναν τύπο ενδιαφέροντος για συμμετοχή σε μία από τις εκδρομές και τις δραστηριότητες μας, όλες οι πληροφορίες που συλλέγονται θα χρησιμοποιηθούν για να σας ενημερώσουν για τη διαθεσιμότητα μόνο αυτής της επιλεγμένης περιοδείας / δραστηριότητας. Τα δεδομένα σας θα αποθηκευτούν με ασφάλεια και θα μπορούν να διαγραφούν όποτε θέλετε, στέλνοντας ένα αίτημα διαγραφής στο hello@aliostours.com.

Πώς μπορώ να αποσύρω τη συγκατάθεσή μου;

Αν μετά τη συμμετοχή σας, αλλάξετε γνώμη, μπορείτε να αποσύρετε τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας, για τη συνέχιση της συλλογής, χρήσης ή αποκάλυψης των πληροφοριών σας, οποιαδήποτε στιγμή, επικοινωνώντας μαζί μας στο hello@aliostours.com, στέλνοντας μας μήνυμα στο: Alios Tours 6, Τσελεπίδη, Χίος, 82100, Ελλάδα ή κάνοντας κλικ στον σύνδεσμο Διαγραφή που υπάρχει στην τελευταία επικοινωνία μας (σε περίπτωση που είστε συνδρομητής).

Αναθεωρήσεις της δήλωσης

Το Alios Tours διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει ή να αναθεωρήσει περιοδικά αυτή τη Δήλωση, κατά την απόλυτη διακριτική της ευχέρεια. Εάν προκύψουν αλλαγές, το Alios Tours θα καταγράψει την ημερομηνία τροποποίησης ή αναθεώρησης αυτής της Δήλωσης και η ενημερωμένη Δήλωση θα ισχύσει για εσάς από την ημερομηνία αυτή. Σας ενθαρρύνουμε να εξετάζετε περιοδικά αυτή τη Δήλωση για να διερευνήσετε εάν υπάρχουν αλλαγές στον τρόπο διαχείρισης των προσωπικών σας δεδομένων. Η δήλωση αυτή ενημερώθηκε τελευταία φορά την 7η Φεβρουαρίου 2010.

ΤΜΗΜΑ 3 – ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

Μπορούμε να αποκαλύψουμε τα προσωπικά σας στοιχεία εάν μας το ζητήσουν οι νόμοι ή αν παραβιάζετε τους Όρους Παροχής Υπηρεσιών.

ΤΜΗΜΑ 4 – COOKIES

Αυτή η δήλωση εξηγεί πώς χρησιμοποιούμε cookies και παρόμοιες τεχνολογίες κατά τη διάρκεια της επιχείρησής μας μέσω της ιστοσελίδας μας.

4.1 Τι είναι τα cookies;

Τα cookies είναι μικρά αρχεία δεδομένων που τοποθετούνται στον υπολογιστή ή την κινητή συσκευή σας όταν επισκέπτεστε έναν ιστότοπο. Τα cookies χρησιμοποιούνται ευρέως από παρόχους υπηρεσιών σε απευθείας σύνδεση προκειμένου να λειτουργούν (για παράδειγμα) οι ιστοχώροι ή οι υπηρεσίες τους ή να εργάζονται πιο αποτελεσματικά, καθώς και να παρέχουν πληροφορίες αναφοράς.

Τα cookies που έχουν οριστεί από τον κάτοχο ιστότοπου ή τον παροχέα υπηρεσιών (στην περίπτωση αυτή, το Alios Tours) καλούνται «cookies πρώτου μέρους». Τα cookies που ορίζονται από άλλα μέρη εκτός από τον κάτοχο του ιστότοπου καλούνται «cookies τρίτου μέρους». Τα cookie τρίτων μερών παρέχουν δυνατότητες ή λειτουργίες τρίτων μερών μέσω ή μέσω της τοποθεσίας Web ή της υπηρεσίας που χρησιμοποιείτε (όπως διαφήμιση, διαδραστικό περιεχόμενο και αναλυτικά στοιχεία). Τα τρίτα μέρη που θέτουν αυτά τα cookies τρίτων κατασκευαστών μπορούν να αναγνωρίσουν τον υπολογιστή σας τόσο κατά την επίσκεψη στον εν λόγω ιστότοπο ή υπηρεσία όσο και κατά την επίσκεψη σε άλλους ιστότοπους ή υπηρεσίες.

4.2 Γιατί χρησιμοποιούμε cookies και άλλες τεχνολογίες παρακολούθησης;

Χρησιμοποιούμε cookies πρώτου και τρίτου μέρους για διάφορους λόγους. Ορισμένα cookies απαιτούνται για τεχνικούς λόγους προκειμένου να λειτουργήσει ο ιστότοπος και οι υπηρεσίες μας και αναφερόμαστε σε αυτά ως «απαραίτητα» ή «αυστηρά απαραίτητα» cookies. Άλλα cookies μας επιτρέπουν και τα τρίτα μέρη με τα οποία συνεργάζομαι να παρακολουθούμε και να στοχεύουμε τα ενδιαφέροντα των επισκεπτών στον ιστότοπό μας και αναφέρουμε αυτά ως cookies «απόδοσης» ή «στατιστικά». Για παράδειγμα, χρησιμοποιούμε cookies για να προσαρμόζουμε το περιεχόμενο και τις πληροφορίες που μπορούμε να στείλουμε ή να προβάλλουμε σε εσάς και με άλλο τρόπο να εξατομικεύσουμε την εμπειρία σας ενώ αλληλεπιδράμε με τον ιστότοπό μας και να βελτιώσουμε με άλλο τρόπο τη λειτουργικότητα των Υπηρεσιών που παρέχουμε. Τέλος, τρίτα μέρη εξυπηρετούν τα cookies μέσω του ιστότοπου και των υπηρεσιών μας για διαφημίσεις, αναλύσεις και άλλους σκοπούς. Αυτό περιγράφεται λεπτομερέστερα παρακάτω.

4.3 cookies που εξυπηρετούνται μέσω της ιστοσελίδας μας

Οι συγκεκριμένοι τύποι cookie πρώτου και τρίτου μέρους που προβάλλονται μέσω του ιστότοπού μας περιγράφονται με περισσότερες λεπτομέρειες παρακάτω:

4.3.1 Απαραίτητο

Τα απαραίτητα cookie βοηθούν να καταστεί κάποιος ένας δικτυακός τόπος χρησιμοποιήσιμος επιτρέποντας βασικές λειτουργίες όπως πλοήγηση σελίδας και πρόσβαση σε ασφαλείς περιοχές του ιστότοπου. Ο ιστότοπος δεν μπορεί να λειτουργήσει σωστά χωρίς αυτά τα cookies.

4.3.3 Μάρκετινγκ

Τα μάρκετινγκ cookies χρησιμοποιούνται για την παρακολούθηση της επισκεψιμότητας σε διαδικτυακούς τόπους. Η πρόθεση είναι να εμφανίζονται σχετικές και συναρπαστικές διαφημίσεις για τον συγκεκριμένο χρήστη και συνεπώς πιο πολύτιμες για τους εκδότες και τους διαφημιζόμενους τρίτων μερών.

Τα cookies προτιμήσεων επιτρέπουν σε έναν ιστότοπο να θυμάται πληροφορίες που αλλάζουν τον τρόπο συμπεριφοράς ή εμφάνισης του ιστότοπου, όπως η γλώσσα που προτιμάτε ή η περιοχή στην οποία βρίσκεστε.

4.3.5 Άλλες τεχνολογίες παρακολούθησης

Εμείς και οι συνεργάτες μας τρίτων μερών μπορούμε να χρησιμοποιούμε από καιρό σε καιρό άλλες παρόμοιες τεχνολογίες, όπως web beacons, pixels (ή «clear gifs») και άλλες τεχνολογίες παρακολούθησης. Πρόκειται για μικροσκοπικά αρχεία γραφικών που περιέχουν ένα μοναδικό αναγνωριστικό που μας επιτρέπει να αναγνωρίζουμε πότε κάποιος επισκέφθηκε τον ιστότοπό μας ή, στην περίπτωση διαδικτυακών φάρων, άνοιξε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου το οποίο μας έστειλε. Αυτό μας επιτρέπει, για παράδειγμα, να παρακολουθούμε τα πρότυπα επισκεψιμότητας των χρηστών από μια σελίδα στον ιστότοπό μας στον άλλο, να παραδίδουμε ή να επικοινωνούμε με τα cookies, για να καταλάβουμε αν έχετε έρθει στον ιστότοπό μας από μια διαφήμιση στο διαδίκτυο που εμφανίζεται σε έναν ιστότοπο τρίτου μέρους , για να εξυπηρετήσετε στοχευμένες διαφημίσεις σε εσάς και σε άλλους σαν εσάς, να βελτιώσετε την απόδοση του ιστότοπου και να μετρήσετε την επιτυχία των εκστρατειών μάρκετινγκ. Παρόλο που ενδέχεται να μην έχετε τη δυνατότητα να απορρίψετε ή να απενεργοποιήσετε συγκεκριμένα αυτές τις τεχνολογίες παρακολούθησης, σε πολλές περιπτώσεις, αυτές οι τεχνολογίες εξαρτώνται από τη λειτουργία των cookies. Κατά συνέπεια, σε αυτές τις περιπτώσεις, η μείωση των cookies θα επηρεάσει αρνητικά τη λειτουργία αυτών των τεχνολογιών.

ΤΜΗΜΑ 5 – BOKUN

Οι πληρωμές μας υποβάλλονται σε επεξεργασία μέσω των εφαρμογών Bokun και Trust My travel. Μπορείτε να βρείτε τους Όρους Χρήσης, την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και τους Όρους Προμηθευτών στις ιστοσελίδες τους.

ΤΜΗΜΑ 6 – ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΡΙΤΩΝ

Σε γενικές γραμμές, οι τρίτοι πάροχοι που χρησιμοποιούνται από εμάς θα συλλέγουν, χρησιμοποιούν και αποκαλύπτουν τις πληροφορίες σας μόνο στο βαθμό που είναι απαραίτητο για να μπορέσουν να εκτελέσουν τις υπηρεσίες που μας παρέχουν.

Ωστόσο, ορισμένοι τρίτοι παροχείς υπηρεσιών, όπως οι πύλες πληρωμών και άλλοι επεξεργαστές συναλλαγών πληρωμών, έχουν τις δικές τους πολιτικές απορρήτου όσον αφορά τις πληροφορίες που οφείλουμε να τους παρέχουμε για τις συναλλαγές που σχετίζονται με την αγορά σας.

Για αυτούς τους παρόχους, συνιστούμε να διαβάσετε τις πολιτικές απορρήτου τους, ώστε να κατανοήσετε τον τρόπο με τον οποίο θα χειρίζονται τα προσωπικά σας στοιχεία οι συγκεκριμένοι πάροχοι.

Συγκεκριμένα, να θυμάστε ότι ορισμένοι πάροχοι ενδέχεται να βρίσκονται ή να διαθέτουν εγκαταστάσεις που βρίσκονται σε διαφορετική δικαιοδοσία από ότι εσείς ή εμάς. Επομένως, εάν επιλέξετε να προχωρήσετε σε μια συναλλαγή που περιλαμβάνει τις υπηρεσίες ενός τρίτου φορέα παροχής υπηρεσιών, τότε οι πληροφορίες σας ενδέχεται να υπόκεινται στους νόμους της δικαιοδοσίας στις οποίες είναι εγκατεστημένος αυτός ο πάροχος υπηρεσιών ή οι εγκαταστάσεις του.

Για παράδειγμα, εάν βρίσκεστε στον Καναδά και η συναλλαγή σας υποβληθεί σε επεξεργασία από μια πύλη πληρωμών που βρίσκεται στις Ηνωμένες Πολιτείες, τότε τα προσωπικά σας στοιχεία που χρησιμοποιούνται για την ολοκλήρωση αυτής της συναλλαγής ενδέχεται να υπόκεινται σε αποκάλυψη σύμφωνα με τη νομοθεσία των Ηνωμένων Πολιτειών, συμπεριλαμβανομένου του νόμου Patriot.

Μόλις εγκαταλείψετε τον ιστότοπο του καταστήματός σας ή ανακατευθυνθείτε σε έναν ιστότοπο ή μια εφαρμογή τρίτου μέρους, δεν είστε πλέον υπαγόμενος από την παρούσα Πολιτική Απορρήτου ή τους Όρους Παροχής Υπηρεσιών του ιστότοπού μας.

Συνδέσεις

Όταν κάνετε κλικ σε συνδέσμους στο κατάστημά μας, μπορούν να σας κατευθύνουν μακριά από τον ιστότοπό μας. Δεν είμαστε υπεύθυνοι για τις πρακτικές απορρήτου άλλων ιστοτόπων και σας ενθαρρύνουμε να διαβάσετε τις δηλώσεις απορρήτου τους.

ΤΜΗΜΑ 7 – ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Προκειμένου να προστατεύσουμε τα προσωπικά σας στοιχεία, λαμβάνουμε εύλογες προφυλάξεις και ακολουθούμε τις βέλτιστες πρακτικές του κλάδου για να διασφαλίσουμε ότι δεν θα χαθούν, θα χρησιμοποιηθούν κατά λάθος, θα αποκτήσουν πρόσβαση, θα αποκαλυφθούν, θα μεταβληθούν ή θα καταστραφούν.

Αν μας δώσετε τις πληροφορίες της πιστωτικής σας κάρτας, οι πληροφορίες κρυπτογραφούνται χρησιμοποιώντας την τεχνολογία SSL (Secure Socket Layer) και αποθηκεύονται με κρυπτογράφηση AES-256. Αν και κανένας τρόπος μετάδοσης μέσω του Διαδικτύου ή της ηλεκτρονικής αποθήκευσης δεν είναι 100% ασφαλής, ο συνεργάτης πληρωμών μας, Tooristas, ακολουθεί όλες τις απαιτήσεις PCI-DSS και εφαρμόζει επιπρόσθετα γενικά αποδεκτά βιομηχανικά πρότυπα.

ΤΜΗΜΑ 8 – ΗΛΙΚΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, δηλώνετε ότι έχετε τουλάχιστον την ηλικία της πλειοψηφίας στο κράτος ή την επαρχία διαμονής σας ή ότι είστε η πλειοψηφία στην χώρα ή την επαρχία διαμονής σας και μας δώσατε τη συγκατάθεσή σας να επιτρέψετε οποιεσδήποτε τα ανήλικα εξαρτώμενα μέλη σας να χρησιμοποιήσουν αυτόν τον ιστότοπο.

ΤΜΗΜΑ 9 – ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

Διατηρούμε το δικαίωμα να τροποποιήσουμε αυτήν την πολιτική απορρήτου ανά πάσα στιγμή, οπότε παρακαλούμε να την επανεξετάζετε συχνά. Οι αλλαγές και οι διευκρινίσεις θα τεθούν σε ισχύ αμέσως μετά την ανάρτησή τους στον ιστότοπο. Εάν προβούμε σε ουσιαστικές αλλαγές σε αυτήν την πολιτική, θα σας ειδοποιήσουμε εδώ ότι έχει ενημερωθεί, ώστε να γνωρίζετε ποιες πληροφορίες συλλέγουμε, πώς τις χρησιμοποιούμε και υπό ποιες συνθήκες, αν υπάρχουν, χρησιμοποιούμε και / ή αποκαλύπτουμε το.

Εάν το κατάστημά μας αποκτηθεί ή συγχωνευθεί με άλλη εταιρεία, οι πληροφορίες σας ενδέχεται να μεταφερθούν στους νέους ιδιοκτήτες, ώστε να συνεχίσουμε να πωλούμε προϊόντα σε εσάς.

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εάν επιθυμείτε: να έχετε πρόσβαση, να διορθώσετε, να τροποποιήσετε ή να διαγράψετε τυχόν προσωπικά στοιχεία που έχουμε σχετικά με εσάς στείλτε μας μήνυμα μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή αν απλώς θέλετε περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο hello@aliostours.com ή μέσω ταχυδρομείου στο Alios Tours, 6, Τσελεπίδη, Χίος, 82100.

Share: